Garantie en retour
 
Retourneren
Uitgeverij Slowdocs hanteert een zichttermijn van veertien werkdagen (voor thuisbezorgbestellingen), ingaande de dag na ontvangst door of namens de koper.
Tijdens de zichttermijn heeft de koper een herroepingsrecht. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Daarna heeft u 14 dagen om uw product retour te sturen.
Wij storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw rekening zodra we het product in oorspronkelijke staat ontvangen hebben óf u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden.

Wilt u uw bestelling retourneren, stuur ons dan een e-mail naar slowdocs@xs4all.nl en dient u gebruik te maken van het retourformulier.

Retouradres:

Uitgeverij Slowdocs
Hobbemastraat 63
3817PR Amersfoort
Nederland
 
Voorwaarden
U kunt uw bestelling retourneren alleen als de product(en) ongebruikt en in originele verpakking zijn. De sealing van gesealde producten moet ongebroken zijn. Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn:

1. verzegelde producten waarvan de verzegeling verbroken is;
2. producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
3. producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
4. tijdschriften;
5. audio- en video-opnamen waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.
 
Garantie
Uitgeverij Slowdocs raadt aan de bestelling via thuisbezorgen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren. Is een artikel beschadigd bij ontvangst? Meld dit dan zo snel mogelijk. Zie verder de garantievoorwaarden artikel 10 van de algemene voorwaarden.